Spyderball

Spyderball is een uitdagend spel voor 2 teams bestaande uit 2 spelers. Te plaatsen op elke vlakke ondergrond, zowel binnen als buiten!
SKU
26820
€ 52,33 € 43,25
Op voorraad
Spyderball kan op iedere ondergrond worden gespeeld, met 2 teams bestaande uit 2 spelers. Je start tegenover elkaar en zodra het spel begint kan je je overal positioneren.  

Spyderball regels

De bal wordt met de vlakke hand terug geslagen, indien dit niet het geval moet de aanname overgedaan worden. Het ontvangende team mag de Spyderball 2 x heen en weer spelen, voordat de bal op het net moet worden geslagen. Er wordt een punt gescoord als een team de bal niet meer kan retourneren. Bij hinderen van een speler krijgt het andere team een punt. Het team dat als eerste 21 punten (met 2 punten verschil) heeft verzameld, heeft gewonnen.  

Spyderball set kopen

Spikeball is voor jong en oud en we kunnen iedereen aanraden om een spikeball set te kopen! Een leuke manier om samen in beweging te blijven, zowel voor thuis als in de sporthal. De Spyderball set is compleet met kunststof frame, net, poten, draagtas en 3 ballen van Ø 9,5 cm.
Meer informatie
Merk Spyderball
Diameter cm 90
Copyright © 2022 Sport '81