Dunk | Per stuk

Dunk introduceert nieuwe beweeg- en speelmogelijkheden voor jong en oud. Dunk is een toegankelijke ‘basket’ die op alle mogelijke manieren beweging stimuleert. Dunk appelleert aan basketbal of korfbal, maar dan wel als toegankelijker, gemakkelijker en dynamischer alternatief. Hang hem op waar je wilt, bepaal de hoogte en ‘let the games begin’.
SKU
62226
Speciale prijs € 69,58 € 57,50 Normale prijs € 82,22 € 67,95
Op voorraad

Dunk is voor iedereen 
Dunk is een basket die je gemakkelijk op verschillende hoogtes kunt ophangen, waardoor iedereen – ook de kleintjes en ouderen – dunkend kunnen scoren. In tegenstelling tot basketbal wordt Dunk met een kunststof bal gespeeld. In een handomdraai bevestig je Dunk aan de karabijnhaken in de gymzaal. Met een ‘iets te grote’ bal sluit je Dunk aan de onderkant af en wordt het een reservoir voor kleinere ballen, pitzakjes of andere voorwerpen. Dunken is namelijk hartstikke leuk voor iedereen.   

Spelideeën te over
Door zijn geringe gewicht en zijn praktische formaat kun je Dunk altijd en overal zijn sportieve werk laten doen. In de gymzaal natuurlijk, maar ook op de camping, bij de scouting, gewoon thuis of bijvoorbeeld in het revalidatiecentrum. ‘Ingeklapt’ neemt hij weinig ruimte in beslag, waardoor Dunk bijvoorbeeld gemakkelijk mee kan op vakantie. 

De mogelijkheden zijn legio en jij ziet vast nog andere toepassingen. Zo kun je Dunk niet alleen op elke gewenste hoogte hangen, maar hij is ook verkrijgbaar in drie kleuren: rood, blauw en groen. Dat biedt weer een scala aan nieuwe spelideeën. En wat dacht je van een schommelende Dunk: wat moeilijker, maar ook een stuk spannender en uitdagender.

Gezonde beweegontwikkeling
Hoe fantasierijk je Dunk ook toepast, het is een trigger voor beweging en een uitdaging voor oog-handcoördinatie. Mikken, motoriek en timing worden gestimuleerd en – niet te vergeten – hij biedt eindeloos spelplezier. Daarmee is Dunk een welkome toevoeging aan de praktijk van de professional, maar zeker ook een prachtig speelinstrument voor de recreatiesector en de particulier. Degelijk, licht en veelzijdig. 

Onverwoestbaar spelplezier 
Dunk is handgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen; een ijzersterke katoensoort, een lichtgewicht ring en onverwoestbare ophangbanden voorzien van metalen ophangringen. De kleinste opening heeft een doorsnede van ca. 18cm. Hierdoor kan Dunk met een grotere bal eenvoudig worden afgesloten. Bovendien is Dunk goed afwasbaar op 30 graden handwas. Zo is Dunk een garantie voor gezonde beweging en heel veel fun!

Copyright © 2024 Sport '81