Bamito Badmintonpakket B

Bamito's schoolprogramma is hét nieuwe schoolprogramma van Badminton Nederland voor kinderen op de basisschool van groep 3 t/m 8. Het Bamito Schoolpakket B bevat een docentenhandleiding met uitgeschreven lessen, oefenkaarten en diploma's om de succesbeleving te vergroten.
SKU
12605.B
Speciale prijs € 99,10 € 81,90 Normale prijs € 110,11 € 91,00
Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Met het Bamito Schoolpakket B heb je een compleet schoolprogramma in huis om kinderen kennis te laten maken met badminton. Het Bamito’s schoolprogramma kent geen beperkingen en is het hele jaar door te gebruiken. Vanwege de diversiteit aan leskaarten kan er ingespeeld worden op elke behoefte. De lessen zijn geschreven om in iedere omgeving uit te kunnen voeren. Zo kun je in iedere zaal je les geven, maar wanneer de temperaturen stijgen is het heerlijk om buiten te sporten op het schoolplein.

Plezier staat centraal terwijl kinderen kennis maken met het trainen van de motorische vaardigheden en de concentratie. Het is geen geheim dat sport in het algemeen bij kan dragen aan vergroten van het zelfvertrouwen, probleemoplossend vermogen, sociaal gedrag en kan leiden tot een positief zelfbeeld. Door te werken met speciale materialen, aangepaste (veld) afmetingen, samenwerkingsoefeningen, oefenkaarten en diploma’s wordt de (succes) beleving vergroot en de lessen een feest en omvat het Bamito’s schoolprogramma alles dat je als docent in het primair onderwijs nodig hebt voor een doelbewuste, succesvolle gymles!

Het Bamito Schoolpakket B bevat:
  • Bamito Schooldiploma 30 x 3 (blauw - groep 3/4, groen - groep 5/6, oranje - groep 7/8)
  • Bamito Schoolbadminton handleiding 1x
  • Bamito oefenkaarten 1x
  • Bamito map 1x
Meer informatie
Merk Badminton Nederland
Copyright © 2024 Sport '81