Vloerbescherming Rotolux (PRIJS OP AANVRAAG)

De meest complete vloerbescherming om uw sporthal c.q. sportzaal multi-functioneel te gebruiken. PRIJS OP AANVRAAG!
SKU
35012.HD
Vanaf € 0,00 € 0,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Standaard rol van 30 meter x 1,5 meter. (Andere afmetingen, graag te vermelden bij uw bestelling of aan te vragen per offerte)

De meest complete vloerbescherming om uw sporthal c.q. sportzaal multi-functioneel te gebruiken. Door het leggen van RotoLux vloerbescherming kan een sporthal c.q. sportzaal in een oogwenk worden omgetoverd tot een multi-functionele ruimte. Uw kostbare sportvloer wordt met de RotoLux vloerbescherming optimaal beschermd.

Het neerleggen van de RotoLux rollen worden met de voet afgerold in de breedte van de zaal. Door zijn speciale samenstelling blijft de RotoLux vloerbescherming zonder plakken vlak op de ondergrond liggen. De tijdsduur van het leggen van de vloerbescherming in een sporthal van bijv.
30 x 45 m is ongeveer 1 uur.

Het Oprollen
Het oprollen geschiedt met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde oprolwagen. Dit oprolsysteem zorgt ervoor dat de rollen gelijkmatig en recht worden opgerold.

Steekwagen
Het wegrijden van de rollen wordt gedaan met een eveneens speciaal ontwikkelde halve-maanwagen, zodat u uw RotoLux rollen zonder tillen makkelijk kunt opbergen.

Het oprollen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Sport ‘81 is de exclusieve leverancier van het gepatenteerde oprol-systeem, welke alleen bij aankoop van RotoLux geleverd wordt.

Eigenschappen:
- Bijzonder sterk
- Niet inbrandend bij het doven van sigaretten
(zie brandweerrapport)
- Schokdempend
- Waterafstotend (niet doorlatend)
- Handzame afmeting en gewicht
- Diameter van de rol ±40 cm
- Leverbaar in de kleur antraciet
- Snel te gebruiken door op
- Afrolsysteem
- Goed schoon te maken d.m.v. schrobmachine
- Lange levensduur

Offerte op maat:
Desgewenst sturen wij een monsterset en referentielijst van sporthallen, welke u voor zijn gegaan in de aanschaf van de RotoLux vloerbescherming. Het spreekt vanzelf dat wij u gaarne vrijblijvend een op maat gesneden offerte doen toekomen. Geef uw maten van uw sportzaal cq sportruimte aan ons door en wij maken graag een offerte op maat. De RotoLux vloerbescherming is tevens leverbaar in diverse lengten (op aanvraag).

 

Meer informatie
Merk Sport'81
Verzendkosten NL 45
Verzendkosten BE 67.5
Copyright © 2024 Sport '81