Al ruim 40 jaar dé totaalleverancier van Sport- & Spelmateriaal

Over ons

Wij, Sport '81, zijn sinds 1981 al dé leverancier van Sport- & Spelmateriaal met een educatief tintje. Dat is ruim 40 jaar aan kennis en ervaring om iedere verkoop - van bestelling tot levering - op maat te maken. Met deze ervaring en met ons uitgebreide assortiment mogen wij door heel Nederland en België onze producten aan diverse sportprofessionals leveren. Denk hierbij aan scholen in het primair-, voortgezet- en beroepsonderwijs, maar ook gemeenten, clubs, fysiotherapeuten, vakantieparken, trainers en kinderdagverblijven.

Op onze webshop vind je het meest actuele én uitgebreide assortiment. Met een persoonlijk account kun je eenvoudig online bestellingen plaatsen, op factuur of direct, maar ook verlanglijsten maken per locatie, een offerte aanvragen en het bestelproces volgen. Zo heb je altijd zicht op wat je koopt.

About us image
About us image

Team

Ons team bestaat uit een hechte groep mensen die eerlijk kunnen adviseren over onze producten, je kunnen helpen met het bestelproces en de meest uiteenlopende vragen over Sport- & Spelartikelen beantwoorden.

Copyright © 2024 Sport '81