INDO Board | Original

Indo Board is opgericht met de missie om het plezier en de voordelen van balansbordtraining voor iedereen mogelijk te maken. Het Indo-board (afgeleid van het woord indoor) is ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, zodat iedereen, van kinderen tot senioren tot professionele atleten, kan profiteren van de voordelen van balanstraining en balanceboard-oefeningen
SKU
26633
€ 190,58 € 157,50
Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Indoboard (INDOor BOARDen) is al in de vorige eeuw bedacht door surfer en skater Hunter Joslin, die zijn skills wilde bij houden als het weer hem in de steek liet.

De Original is waar het allemaal begon in 1998. De Original’s hebben een ovale vorm en zijn 75 x 45 cm. De Originals hebben stoppers aan de onderzijde  en de  rol heeft een diameter van ongeveer 16 cm. De verhoudingen tussen de board-lengte en de dikte van de rol is essentieel. De stoppers voorkomen enigszins dat het board wegschiet bij een verkeerde move.

Door met het board op de rol te balanceren en heen en weer te bewegen, boots je surf-bewegingen na en train je core stabiliteit. Tevens train je reflex en spierkracht. Door de aanhouden de spanning en uitdaging om te blijven staan, blijft het een bezigheid die niet snel zal vervelen. Wanneer je iets meer gevorderd bent komt de uitdaging van verschillend tricks! Vele skateboard tricks en surf moves zijn te trainen op een Indoboard en ondertussen train je nog steeds balans en spierkracht!

Een standaard set bestaat uit een board en een rol. De sets zijn uit te breiden met een balanskussen, een Boardbag en Indoboard mat.

Copyright © 2024 Sport '81