Tactiele Schijven Set 1 | Gonge

Set 1 bestaande uit: 5 grote en 5 kleine schijven. Deze worden geleverd inclusief stoffen tas én blinddoek. Door de opvallende structuur kunnen kinderen uitgedaagd worden op hun tastzin, gebruik handen en voeten. De voelbare schijven zijn gemaakt van aangenaam antislip. Max gewichtsbelasting: 100 kg. Grote schijven hebben een diameter van 27 cm en de kleine 10 cm.
SKU
29962
€ 94,99 € 78,50
Levertijd: 2 Weken

De tactiele schijven set I van Gonge is een set vol uitnodigend tactiel materiaal dat het tastgevoel van kinderen uitdaagt, zowel op handen als voeten. Tegelijkertijd ontwikkelt het de vaardigheid om zintuiglijke indrukken verbaal te beschrijven.

De tactiele schijven, gemaakt van prettig aanvoelend synthetisch rubber, bevatten verschillende tactiele structuren, elk met een eigen kleur. Elk van de tactiele structuren is te vinden op een grote schijf voor plaatsing op de vloer, evenals op een kleine schijf die het kind in zijn/haar handen kan houden.

Wat betreft spelmogelijkheden, bieden de schijven talloze opties, variërend van een fundamenteel voelen van de tactiele structuren tot blinddoekspelletjes gebaseerd op geheugen en herkenning. De spellen kunnen worden aangepast zodat ze passen bij de leeftijd en het functioneringsniveau van het kind. Maximale belasting 100 kg.

Set bestaat uit:

  • 5 grote schijven van ∅ 27 cm.
  • 5 kleine schijven van ∅ 10 cm.
  • Blinddoek
  • Stoffen tas
Meer informatie
Merk Gonge
EAN 5704954211806
Copyright © 2024 Sport '81