Tafeltennistafel | Sponeta | S7-23 Indoor

De fraaie Sponeta ProfiLine S7-23i is een topkwaliteit tafeltennistafel en mag bestempeld worden als professionele speeltafel. Deze strakke Sponeta tafel is zeer degelijk en komt zowel thuis als binnen verenigingen, buurthuizen, bedrijven en andere instanties goed tot haar recht. 

SKU
39324
€ 834,84 € 689,95
Levertijd: 1 Maand

Productbeschrijving
 
De fraaie Sponeta ProfiLine S7-23i is een topkwaliteit tafeltennistafel en mag bestempeld worden als professionele speeltafel. Deze strakke Sponeta tafel is zeer degelijk en komt zowel thuis als binnen verenigingen, buurthuizen, bedrijven en andere instanties goed tot haar recht. Prima geschikt voor intensief gebruik door zowel kinderen als volwassenen. De ProfiLine S7-23i dient te allen tijde geplaatst te worden in een binnenruimte. Deze S7-23i heeft wieltjes in de netzijde en kan daardoor makkelijk verplaatst worden. Deze tafel is 2-delig met een vast onderstel en is daardoor erg stevig en kan in de ruigste locaties geplaatst worden.

Technische specificaties

De pingpong tafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het speelcomfort ten goede komt. Om te beginnen bij het speelblad. Deze heeft een goede dikte van maar liefst 25 mm.
Dit zorgt voor een uitermate goede stuiter van de tafeltennisbal. Een goede stuiter zorgt voor optimaal speelplezier doordat het spel op professionele wijze beleefd wordt.
Het randprofiel onder het speelblad is maar liefst 6 cm dik. Alle elementen zijn hierbij strak afgewerkt.
Het speelveld is uitgevoerd in het blauw voorzien van witte spelbelijning. De zijkanten zijn in mat zwart uitgevoerd. Tot slot zit tussen beide speelhelften het speelnet bevestigd, welke eenvoudig op spanning te zetten is.

Meer informatie
Gewicht (in gram) 10300
Merk Sponeta
Verzendkosten NL 100
Verzendkosten BE 125
Kleur Blauw
Copyright © 2024 Sport '81